Mi megoldást kínálunk

Legyen szó parkolásról, beléptetésről, ügyfélhívókról vagy smart city projektekről, mi mindig az igénynek megfelelő megoldást nyújtjuk.

Esettanulmányok

Böngéssz esettanulmányaink között és győződj meg róla magad, hogy szlogenünk nem csak egy ígéret. Mi megoldást kínálunk.

Megoldásaink

Parkolástechnikai rendszerek

A települések folyamatosan növekvő parkolási problémáinak kezelésére kínált megoldásaink: modern parkolóautomaták, nagy forgalmat is kezelni képes sorompós rendszerek, korszerű díjfizetési módok, a szabad helyeket érzékelő és kijelző eszközök, és mindezek integrált felügyeletére alkalmas parkolás-menedzsment rendszerek.

Smart City

Az okos városokban a parkolás kialakítása, a városi vagy telephelyi forgalom megszervezése, a felhasználók tájékoztatása egyre korszerűbb, megoldást igényel. A kihívásokra adott válaszaink: a legújabb technológiákat alkalmazó érzékelők, az okos telefonok tudásának kihasználása, az IoT, a felhőbe telepített adatkezelő és monitoring rendszerek.

Beléptető rendszerek

Legyen szó járművek vagy személyek azonosításáról vagy belépésének engedélyezéséről mi mindig megtaláljuk a legkézenfekvőbb megoldást. Ujjlenyomat-olvasás, beléptető kártya, rádiófrekvenciás azonosítás, rendszámfelismerés? Nem probléma. A bejutást szabályozó fizikai akadályok közül pedig a forgóvillák, sorompók és süllyedő oszlopok széles választékát kínáljuk.

Ügyfélsorolók és -hívók

Rendszerünk segítségével a sorban állás miatti frusztráció csökkenthető, az ügyfél-elégedettség növelhető. Az érintőképernyős bejelentkező terminál kezelői felülete szabadon programozható, a változtatások gyorsan megvalósíthatók. A falra, mennyezetre rögzíthető nagyméretű LCD kijelzők kiváló észlelhetőséget, maximális komfortot nyújtanak.

közlekedésirányítás

Korszerű járműérzékelőink adatainak összegyűjtése és kiértékelése új lehetőségeket kínál a forgalomszervezőknek. Jelzőlámpás megoldásaink a forgalom intenzitásának megfelelően változó, adaptív vezérlést valósítanak meg. Eszközeink ipari környezetben szállítójárművek közlekedésének szabályozására is kiválóan alkalmasak. Jelzőfejeinket kizárólag korszerű LED változatban kínáljuk.

Jegyek és kellékanyagok

A parkolási rendszerek üzemeltetéséhez szükséges jegyek, kártyák, RFID azonosítók, tisztítószerek széles skáláját forgalmazzuk. Kínálatunkban megtalálhatóak üres, előrenyomott, tekercses vagy leporellós parkolójegyek. A kártyákat, azonosítókat egyedi dizájnnal is el tudjuk látni.Kiemelt projektjeink

beléptető rendszerek

Az illetéktelen áthaladó forgalom szabályozása a Hotel Sopron területén

A Hotel Sopron magánparkolóját az autósok nagy számban vették igénybe, hogy a belváros felé lerövidítsék útjukat. Ez az illetéktelen forgalom egyrészt zavarta a vendégek nyugalmát, másrészt állandó veszélyforrást jelentett a területen.

A feladat annak megvalósítása volt, hogy a területre érkező vendégek sorompós beléptető rendszeren keresztül tudjanak csak behajtani, illetve kifelé csak kontrollált módon tudjanak távozni.

Olvass tovább
parkolástechnikai rendszerek

Egyérintéses fizetés a kártyaolvasóval felszerelt CITEA automatáknál

A Győr-Szol Zrt. a parkolási szolgáltatások modernizálása érdekében 5 db jegykiadó automatát kívánt a PayPass / PayWave bankkártyák elfogadására alkalmassá tenni. Az átalakítás egyrészt a vevők kényelmét szolgálja, másrészt lehetővé teszi a készpénzforgalom csökkentését és az érmék elakadásából eredő üzemkiesések csökkentését.

Olvass tovább

Kapcsolat