Legyen szó parkolásról, beléptetésről, ügyfélhívókról vagy smart city projektekről, mi mindig az igénynek megfelelő megoldást nyújtjuk.

Rólunk

A tapasztalat ereje

A VECOSYS Kft. több mint 7 éves múltra tekint vissza, csapatunk magja azonban még ennél is hosszabb szakmai múlttal rendelkezik a parkolástechnika, jármű- és személybeléptetés terén. Az elmúlt évek során számtalan projektben kellett bizonyítanunk szakmai rátermettségünket és felkészültségünket, és mi sosem szalasztottuk el az alkalmat, hogy bizonyítsuk tudásunkat.

Készen az innovációra

A megszerzett tudás remek alap, azonban fejlődés nélkül nem juthatunk előre. Nem csak a piaci igények, de a magunkkal szemben támasztott elvárások is arra ösztönöznek minket, hogy újabb és újabb megoldásokat keressünk a felmerülő problémákra, vagy olyan területeken vessük meg a lábunkat, ahol korábban még nem jártunk.

Fókuszban az ügyfél

Bármerre is tartunk, sosem tévesztjük szem elől, hogy elsődleges célunk az ügyfeleink elvárásainak való megfelelés a probléma valós megoldása révén. Legyen szó korábbi megoldások újragondolásáról vagy új igények kielégítéséről, mi minden esetben megoldást kínálunk!

Szakmai partnereink

Letölthető anyagok

Rövid brosúra

Rövid brosúránk 4 oldalban foglalja össze megoldásainkat, valamint legfontosabb értékeinket.

Hosszú brosúra

Hosszú brosúránk értékeinket, megoldásainkat és kapcsolódó esettanulmányainkat is tartalmazza.

Logóink

Teljes logó szettünk PNG formátumban.


Kapcsolat