Legyen szó parkolásról, beléptetésről, ügyfélhívókról vagy smart city projektekről, mi mindig az igénynek megfelelő megoldást nyújtjuk.

Megoldásaink

PARKOLÁSTECHNIKAI RENDSZEREK

A települések folyamatosan növekvő parkolási problémáinak kezelésére kínált megoldásaink: modern parkolóautomaták, nagy forgalmat is kezelni képes sorompós rendszerek, korszerű díjfizetési módok, a szabad helyeket érzékelő és kijelző eszközök, és mindezek integrált felügyeletére alkalmas parkolás-menedzsment rendszerek.

Smart City

Az okos városokban a parkolás kialakítása, a városi vagy telephelyi forgalom megszervezése, a felhasználók tájékoztatása egyre korszerűbb, megoldást igényel. A kihívásokra adott válaszaink: a legújabb technológiákat alkalmazó érzékelők, az okos telefonok tudásának kihasználása, az IoT, a felhőbe telepített adatkezelő és monitoring rendszerek.

BELÉPTETŐ RENDSZEREK

Legyen szó járművek vagy személyek azonosításáról vagy belépésének engedélyezéséről mi mindig megtaláljuk a legkézenfekvőbb megoldást. Ujjlenyomat-olvasás, beléptető kártya, rádiófrekvenciás azonosítás, rendszámfelismerés? Nem probléma. A bejutást szabályozó fizikai akadályok közül pedig a forgóvillák, sorompók és süllyedő oszlopok széles választékát kínáljuk.

ÜGYFÉLSOROLÓK ÉS -HÍVÓK

Rendszerünk segítségével a sorban állás miatti frusztráció csökkenthető, az ügyfél-elégedettség növelhető. Az érintőképernyős bejelentkező terminál kezelői felülete szabadon programozható, a változtatások gyorsan megvalósíthatók. A falra, mennyezetre rögzíthető nagyméretű LCD kijelzők kiváló észlelhetőséget, maximális komfortot nyújtanak.

KÖZLEKEDÉSIRÁNYÍTÁS

Korszerű járműérzékelőink adatainak összegyűjtése és kiértékelése új lehetőségeket kínál a forgalomszervezőknek. Jelzőlámpás megoldásaink a forgalom intenzitásának megfelelően változó, adaptív vezérlést valósítanak meg. Eszközeink ipari környezetben szállítójárművek közlekedésének szabályozására is kiválóan alkalmasak. Jelzőfejeinket kizárólag korszerű LED változatban kínáljuk.

JEGYEK ÉS KELLÉKANYAGOK

A parkolási rendszerek üzemeltetéséhez szükséges jegyek, kártyák, RFID azonosítók, tisztítószerek széles skáláját forgalmazzuk. Kínálatunkban megtalálhatóak üres, előrenyomott, tekercses vagy leporellós parkolójegyek. A kártyákat, azonosítókat egyedi dizájnnal is el tudjuk látni.

Esettanulmányok

Böngéssz esettanulmányaink között és győződj meg róla magad, hogy szlogenünk nem csak egy ígéret. Mi megoldást kínálunk.

parkolástechnikai rendszerek

Egyérintéses fizetés a kártyaolvasóval felszerelt CITEA automatáknál

A Győr-Szol Zrt. a parkolási szolgáltatások modernizálása érdekében 5 db jegykiadó automatát kívánt a PayPass / PayWave bankkártyák elfogadására alkalmassá tenni. Az átalakítás egyrészt a vevők kényelmét szolgálja, másrészt lehetővé teszi a készpénzforgalom csökkentését és az érmék elakadásából eredő üzemkiesések csökkentését.

Olvass tovább

Akik a mi megoldásainkat használják

Kapcsolat